Bröllop och vigsel - Inspiration för par som ska gifta sig

Välkommen till Bröllop.se som är en heltäckande bröllopsguide där du finner inspiration och hjälp till att planera just ert fantastiska bröllop. Med mängder av artiklar, bilder och tips vill vi inspirera till bröllop.

Bröllop – ditt livs ögonblick

För många är bröllopsdagen ett av de allra mest kära ögonblicken i livet. Det finns ju inget finare än när två människor som älskar varandra ingår äktenskap och lovar varandra evig trohet och kärlek. Dagen blir för alltid speciell, oavsett om du väljer att bjuda in alla du känner för ett stort kyrkbröllop eller om du föredrar att bege dig till stadshuset för en borgerlig vigsel.

Guide till bröllop

På Bröllop.se får ni en lokal guide till ert bröllop med checklista inför bröllopet samt en rad rekommenderade företag ni kan anlita för att skapa ert drömbröllop. För att börja er bröllopsplanering väljer ni relevant kategori eller er närmaste stad/kommun för att komma igång.

Det gör vi genom lokalt anpassade guider till städer i Sverige så att ni snabbt finner rätt information om att gifta sig på er ort. Ni hittar information om vigsel i er kommun, vilka företag som finns till er tjänst och råd som gör att ni lättare kan skapa det bröllop ni vill uppnå.

Bröllopstema

Det viktigaste att tänka på kring bröllopet är att det är du själv och din partner som ska bestämma hur dagen ska se ut, bröllopsdagen är er dag. Vill du och din partner resa iväg till ett tropiskt paradis och gifta er på stranden, så gör det för all del. Ni ska göra det som gör er lyckliga.

Just strandbröllop är populärt just nu. Det är många par som bara bjuder med de närmaste och käraste för en resa till varmare breddgrader. En stor fördel med ett sådant bröllop är att man redan befinner sig på destinationen för bröllopet, kolla in och inspireras av bröllopsresor.

Det traditionella kyrkbröllopet ökar också i popularitet. Under många år var det mer populärt med bröllop på herrgårdar med en vigselakt ute i det gröna, men på sistone har det traditionella bröllopet vuxit i popularitet. Många par vill inte se tillbaka på sitt bröllop och ångra att de inte ordnade ett klassiskt storbröllop. Hämta inspiration från vår bröllopsblogg

Ta hjälp med bröllopet

För tex en borgerlig vigsel med bara några speciellt utvalda gäster och en mindre mottagning har du förmodligen inget större behov av hjälp. Det mesta kan du och din partner ordna själva.

För det större bröllopet i kyrkan med ett större antal inbjudna gäster och en mottagning på eftermiddagen och kvällen finns dock alla skäl att dela ut uppgifter till nära och kära. De allra flesta ser det som en stor ära att få hjälpa till med förberedelser inför den stora dagen och även ordna med det praktiska under själva bröllopsdagen, så var inte rädd för att delegera ut uppgifter. Även efter bröllopet finns hjälp som underlättar vardagen.

Du kan med fördel använda företag i vår bröllopsguide för att få hjälp med ert bröllop.


Bröllopsföretag efter kategori

Fest- & Bröllopslokaler Catering, Mat & Dryck Bröllopsresa Festtillbehör Bröllopsfotograf Bröllopskläder Brudklänningar & Bröllopsklänningar Möhippa aktiviteter Dansskolor Vigselringar & Bröllopsringar Transport & Limousiner Bröllopsmusik & Underhållning Bröllopspresenter Skor & Accessoarer Blommor & Brudbuketter Ekonomi & Juridik Trycksaker & Kort Skönhet Svensexa aktiviteter Bröllopskoordinator

Bröllopsföretag i län och kommun